23 mart. 2011 | 10:26

Boxee Box in update

ACTUALITATE
Boxee Box in update

Chiar daca Boxee Box [review] nu se numara printre cele mai populare playere stand-alone din tara noastra, in parte din cauza pretului aproape dublu fata de Statele Unite, e bine de stiut ca pana la sfarsitul lunii acesteia va primi un update important.

Intitulata 1.0.5, noua versiune va apropia si mai mult functionalitatea dispozitivului Boxee Box de cea a unui PC, cu ajutorul un browser de internet capabil de redarea fara probleme a aproape oricarui tip de continut online. Nu vor lipsi nici imbunatatirle la nivelul performantei generale sau a codecurilor utilizate, pentru o eficienta sporita cand vine vorba de filmele HD.

Ca un bonus, utilizatorii de iPad 1 sau 2 [preview iPad 2] se vor putea bucura de o aplicatie care va detecta prezenta Boxee-ului in reteaua locala si va oferi posibilitatea streaming-ului de continut video de pe portabilul Apple pe ecranul televizorului, prin intermediul Boxee Box.

Desi nu avem un termen precis de lansare, pana la sfarsitul lunii puteti cauta in fiecare zi actualizarea online, sigur veti avea o surpriza placuta intr-una din zile.


Sursa: Engadget