Blizzard ofera invitatii pentru Diablo III Beta pe Facebook

Blizzard ofera invitatii pentru Diablo III Beta pe Facebook

Daca articolul nostru despre sesiunea beta a lui Diablo III v-a starnit interesul, aflati ca Blizzard va organiza o tombola prin intermediul Facebook, pentru a imparti invitatii pentru cei interesati sa incerce jocul inainte de lansare. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe pagina oficiala de Facebook a jocului si sa va inscrieti.

In fiecare zi de luni pentru urmatoarele opt saptamani, Blizzard va alege cate 200 de norocosi, care vor primi coduri pentru beta in casutele de e-mail personale. In functie de numarul celui extras, din patru in patru, Blizzard va oferi cate o invitatie in plus, care poate fi oferita unui prieten. Acest lucru inseamna ca nu mai putin de 2000 de invitatii vor pleca prin intermediul acestei promotii.

Exista insa o mica smecherie de care trebuie sa va prindeti. Desi oricine, din orice regiune se poate inregistra, pe lista tarilor acceptate in beta se afla numai cei care locuiesc in anumite tari. Romania nu se afla printre natiunile acceptate in beta, ceea ce inseamna ca va trebui sa mintiti ca sunteti din Marea Britanie, Franta, Germania, Italia, sau orice tara mai dezvoltata din Europa. Succes!