BlackBerry Touch (Monaco/Monza), pentru entuziastii de RIM

BlackBerry Touch (Monaco/Monza), pentru entuziastii de RIM

BlackBerry TouchRIM pregateste un nou model cu touchscreen. Asta se intampla dupa ce a dezamagit cativa fani BlackBerry cu primul model de telefon cu touchscreen al companiei – BlackBerry Storm, aratand ulterior ca problema era de  fapt sistemul de operare care a devenit mult mai prietenos cu ecranele sensibile la atingere odata cu versiunea 6.0.

Noul model se numeste BlackBerry Monaco/Monza si, chiar daca momentan este intr-un stadiu avansat de productie, dar inca nu este gata pentru ochii publicului larg, cei de la BGR.com au avut ocazia sa puna mana pe el. Trebuie mentionat ca cele doua nume, oricat de bine ar suna, cel mai probabil nu vor fi folosite impreuna pe eticheta produsului comercial. Numele care se vehiculeaza este simplu: Touch.

Referitor la dotari, pe langa ecranul de 800 x 480 pixeli, noul BlackBerry va fi creat in conformitate cu trendul actual de terminale mai subtiri, mai performante si mai atragatoare. Marea inovatie va fi insa sistemul de operare, care a ajuns pentru prima oara la o noua versiune, 6.1, urmand sa incorporeze si mai multe elemente de cloud computing.

Viitorul terminal va fi primul care va include un nou concept intitulat BlackBerry ID. Este vorba despre un nou cont pe care va trebui sa vi-l creati si care va va ajuta sa aveti toate informatiile puse la pastrare pe un server securizat, desigur, de unde sa le puteti incarca sau descarca daca hotarati sa va schimbati telefonul BlackBerry cu altul al aceleiasi marci.

Ca data de lansare, se preconizeaza ca noul terminal va fi disponibil in aproximativ 3-4 luni.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/BlackBerry Touch – BGR/]


Sursa: Bgr

Citește și: