BlackBerry isi revine global: utilizatorii de RIM si-au facut deja precomanda la iPhone 4S

, 13 Oct, 10:12

Nu stiu daca putea sa se plaseze mai prost caderea suferita de serverele RIM, insa ideea e ca la nivel global in aproape fiecare coltisor de pamant au fost probleme cu utilizatorii de BlackBerry. Situatia a fost asa de grava timp de cateva zile, incat ieri nu au mai fost suficiente comunicatele de prese si scuzele oficiale online legate de dezastru, context in care s-a tinut si o conferinta de presa.

RIM CTO – David Yach, chiar daca a dezamagit multi privitori prin raspunsurile sale evazive si prin faptul ca nu a facut nici o promisiune privind compensarea multor utilizatori care au suferit in aceasta perioada, se pare ca a reusit sa isi spele in cateva ore imaginea neplacuta creata in cadrul conferintei.

In concluzie, serviciile online RIM sunt din nou functionale. BBM, Email, Browsing si toate celelalte functii care au facut asa de populara platforma creata de RIM au iesit din service.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail