BlackBerry Bold 9900 – Telefon RIM pentru anul 2011

BlackBerry Bold 9900 - Telefon RIM pentru anul 2011

In aceste zile, in cadrul BlackBerry World 2011, pe langa noua versiune a sistemului de operare proprietar, BlackBerry OS 7, care, apropo, nu merge pe terminalele vechi, compania omonima si-a lansat un nou terminal.

Blackberry Bold 9900, Bold 9900, Blackberry 9900Intitulat BlackBerry Bold 9900, noul dispozitiv face parte cu mandrie din seria de terminale Bold, una din cele mai de succes ale RIM.

Pe langa designul nu foarte diferit fata de consacratul Bold 9000 in urma cu deja trei ani, 9900 vine cu ceva schimbari majore. La exterior, ecranul este capacitiv si multitouch, iar la interior procesorul a sarit la 1,2 GHz pe langa faptul ca este ajutat de un GPU dedicat. Tot la interior vorbim de 768MB RAM, un modem HSPA+ si suport pentru tehnologia NFC. Chiar daca designul per ansamblu, tastatura si butonul de navigare sensibil la atingere sunt parca identice cu vechiul model, rama de otel inoxidabil aminteste parca de cadrul de la iPhone 4 [review].

La capitolul sistem de operare, acesta este propulsat de BlackBerry OS 7, o platforma care promite multe daca este ajutata de un hardware competitiv.

Chiar daca e greu de spus momentan daca acesta este ingredientul de care avea nevoie BlackBerry pentru a atrage niste adepti din randurile posesorilor de terminale cu Android sau iOS, cu siguranta este un pas in directia corecta.


Sursa: Engadget

Citește și: