BitDefender TrafficLight, o noua solutie antivirus si anti-phishing, momentan Beta

, 23 Mar, 12:04

Noul produs BitDefender, TrafficLight, asigura protectie antivirus si anti-phishing cu actiune in timp real, semnaland nivelul de siguranta al paginilor web.

Momentan, aplicatia este in varianta beta.

Este bine de stiut ca TrafficLight actioneaza in mod independent fata de motorul de cautare. Nu este un toolbar si nu se bazeaza pe faptul ca utilizatorii insemneaza paginile vizitate.

Asadar, ce face? Filtreaza traficul web si va atentioneaza in legatura cu nivelul de siguranta al anumitor URL-uri. Aplicatia foloseste motoarele de scanare BitDefender pentru analizarea si evaluarea paginilor si link-urilor accesate, iar continutul nesigur este blocat inainte de a ajunge in browser.

Functiile:

  • – Antivirus pentru web
  • – Anti-phishing
  • – Scurtare URL
  • – Scanare de link
  • – Cross-browser


Modul vizual de semnalizare este prin intermediul simbolurilor specifice unui semafor, inserate in paginile vizitate. Vizibilitarea pe site-uri nu este obturata, interfata programului fiind ascunsa si putand fi vizualizata la comanda, prin click.

Varianta Beta a TrafficLight este disponibila gratuit, incepand de astazi.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail