Birds of Steel – Un nou simulator de aviatie

, 26 Mai, 10:30

Daca v-au placut jocurile IL-2 Sturmovik: Birds of Prey, sau conversia sa de PC intitulata Wings of Prey, pregatiti-va pentru un nou simulator aviatic bazat pe evenimentele din Al Doilea Razboi Mondial. Acesta se numeste Birds of Steel si este dezvoltat de acelasi studio ca cele amintite anterior, si anume Gaijin Enterainment. De data aceasta distributia jocului va fi realizata de publisherul japonez Konami, iar jocul se va lansa pe PC, Xbox 360 si PlayStation 3 la inceputul lui 2012.

Gaijin isi lauda noul proiect, si sustin ca va include peste 100 de avioane modelate in dupa aparate de zbor istorice, cu tot cu vedere de la bord si comportament realist. Astfel, vom putea pilota avioane ale aliatilor, ale nazistilor sau ale japonezilor in cele 20 de scenarii de lupta istorice precum Midway, Guadalcanal, Coral Sea sau Pearl Harbour pe parcursul celor opt campanii de single player.

Jocul va oferi suport pentru multiplayer cooperativ si competitiv in moduri clasice precum team death matches sau moduri complet noi precum co-op strike missions, airfield raids si tournament play. Mai jos puteti gasi primele imagini statice capturate din acesta.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Birds of Steel/|width=480]

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail