BenQ are noua compacta C1430

, 23 Iun, 03:22

BenQ C1430, C1430

BenQ si-a lansat in Romania o noua camera foto digitala C1430, cu rezolutie de 14 MP,  zoom optic 3X, inregistrare video HD, la 720p, si mod de fotografiere Speedy Burst, ce permite captarea a 6 cadre pe secunda.

C1430 vine cu o serie de functii si moduri de fotografiere destul de distractive. De exemplu, modul Self/Love Portrait activeaza fotografierea automata cand una sau doua fete sunt detectate in cadru, permitand utilizatorilor sa se fotografieze fara ajutorul altor persoane. Functia Blink Detector genereaza o alerta cand subiectul unei fotografii clipeste, astfel incat cadrul sa fie reluat sau salvat, in functie de preferintele utilizatorului.

Modul Pre-composition este folositor atunci cand se doreste ca fotografia sa aiba fundalul preferat: functia permite compunerea fundalului intr-o imagine semi-transparenta pe ecran. Functia Web-Auction permite entuziastilor sa faca fotografii de produse din patru unghiuri diferite, fuzionandu-le ulterior fara niciun fel de software de editare. Aceasta caracteristica este utila celor care doresc sa posteze produse pe site-urile de licitatii online, de exemplu.

C1430 va fi disponibila in doua culori, negru si argintiu. Pretul va fi de 250 lei cu TVA.

BenQ C1430, C1430

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail