Belkin la concurs! Saptamana 2: Laptop cooling hub

Belkin la concurs! Saptamana 2: Laptop cooling hub

Playtech.ro si Belkin in mijlocul unui maraton de 3 saptamani intregi de concursuri, cu pauza de doua zile pentru alegerea castigatorului! Va sfatuim sa stati pe aproape, pentru ca fiecare saptamana vine cu un nou premiu. Va uram succes tuturor, desi, din pacate, vom putea avea in total doar 3 castigatori. Dupa ce saptamana trecuta am dat un Play Max, acum continuam…


Saptamana 2

Belkin laptop cooling hub, Belkin cooling hubLaptopurile noastre, bietele de ele, mai au si ele nevoie de putina racoare, sper ca sunteti de acord. Belkin are o intreaga gama de accesorii de racire, care nu numai ca elimina caldura din aceste computere portabile, dar dispune si de o conceptie de imbunatatire a inaltimii ecranului.

Playtech.ro si Belkin ofera 1 Laptop Cooling Hub.

Tot ce aveti de facut este sa raspundeti corect la intrebare, mai ales ca la final aveti drept suport lista de caracteristici aleconsolei de racire. De asemenea, va sfatuiesc sa va inscrieti o singura data la concurs, pentru a nu fi descalificati. Succes!

Concursul se desfasoara in perioada 16-23 iunie.


Atentie, participantii care se inscriu de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi contactati prin telefon si email pentru ridicarea premiului. Premiile vor fi ridicate pe baza buletinului de identitate, conform numelui inscris in concurs.

In cazul in care castigatorul refuza premiul, din diferite motive, sau nu raspunde la email in decurs de 3 zile, premiile sunt repartizate, tot prin tragere la sorti, altor cititori inscrisi in concurs. Premiile nu pot fi substituite de echivalentul lor in bani.


Intrebarea concursului:
De ce ai nevoie de un Laptop Cooling Hub Belkin
?

 

Consola de racire pentru computerul portabil

  • Ventilator de racire de mare capacitate
  • Acces usor la 4 dispozitive USB prin intermediul computerului portabil
  • Conceptia unica imbunatateste inaltimea ecranului
  • Sursa de alimentare optionala inclusa pentru dispozitivele ce consuma mai multa energie, cum ar fi unitati hard disk externe


PERIOADA DE ÎNSCRIERE A LUAT SFÂRŞIT
Castigatorul concursului Belkin Laptop Coling Hub este Catalin Darescu, din Iasi.

Desemnarea a fost facuta de catre echipa Playtech.ro, prin tragere la sorti, pe baza raspunsurilor corecte.

Multumim tuturor celor care ati participat si ne auzim la urmatoarea saptamana de concurs Belkin, incepand de luni!

Citește și:
Etichete: