Belkin face telecomanda pentru iPhone – dati „record” de la distanta

, 08 Noi, 09:44

belkin-preps-liveaction-camera-remote-for-your-iphone

Chiar daca nu este cel mai util dispozitiv in conditiile in care vorbim de un telefon, o telecomanda este pe drumul de a parasi una din fabricile celor de la Belkin al carui singur scop este declansarea procesului de captura pe iPhone, folosind o conexiune Bluetooth.

mzl.swugxpir

Creata pentru a functiona impreuna cu aplicatia gratuita din AppStore, telecomanda celor de la Belkin poate fara probleme sa initieze o captura foto sau video.

Dispozitivul, numit LiveAction Camera remote, are data de lansare si pret necunoscute momentan, insa este cea mai buna solutie pentru cei care vor sa apara in cadru sau pur si simplu s-au saturat de stat toata seara cu telefonul in mana pentru a face cateva poze.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Un alt avantaj care trebuie mentionat este dat de standul detasabil care sta foarte bine lipit de telecomanda si la care puteti apela in cazul in care vreti sa va fixati iPhone-ul pe o anumita suprafata.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail