BattleTag pentru jocurile Blizzard

BattleTag pentru jocurile Blizzard

Blizzard a anuntat o noua initiativa in cadrul serviciului Battle.net. Aceasta se numeste BattleTag si va fi o noua metoda de a afisa un anumit nume sau nickname in cadrul celebrei retele online. In contrast cu RealID, noua metoda ofera jucatorilor posibilitatea de a alege orice nume (chiar daca mai este folosit de cineva), diferenta facandu-se in functie de patru cifre unice atribuite aleatoriu.

Astfel, jucatorii isi vor putea pastra anonimitatea online jucand titlurile de la Blizzard online. Primul joc beneficiar este Diablo III, in versiunea sa beta, care deja poate accesa noile nickname-uri din BattleTag. Oricine are un cont de utilizator pe Battle.net, poate sa isi inregistreze noul nume accesand aceasta adresa. Aveti insa atentie, intrucat odata aleasa „porecla”, aceasta nu mai poate fi modificata.

Chiar daca exista acum o noua metoda de a-ti afisa numele pe Battle.net, RealID-ul (care afiseaza numele real al utilizatorului) nu va fi eliminat, ci va ramane ca o alternativa. Momentan Blizzard nu a anuntat cand BattleTag va ajunge si in StarCraft II sau World of Warcraft.