bada la resuscitare: Samsung mai face un concurs de aplicatii

bada la resuscitare: Samsung mai face un concurs de aplicatii

Samsung bada 2.0 Power App Race, bada 2.0 Power App RaceAplicatiile au devenit un colt tot mai vizat al IT-ului in ultima vreme, iar odata cu ele, bineinteles, si dezvoltatorii de aplicatii tot mai vanati.

Cei de la Samsung au anuntat si ei un concurs de aplicatii, de dimensiuni colosale – este international, iar dezvoltatorii pot castiga pana la 100.000 de dolari, premiile totale ridicandu-se la 1 milion de dolari.

Totusi, are si un neajuns ce nu putea fi ocolit, avand in vedere ca vorbim de un concurs dezvoltat de o companie: dezvoltatorii sunt limitati la o singura platforma – evident, bada.

Oare isi va putea duce compania la bun sfarsit planurile de resuscitare a propriului sistemului de operare?

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Se castiga:

– premii

– experienta

– conexiuni

– socializare

Inscrie-ti aplicatia!

Concursul bada 2.0 Power App Race, aflat deja la a doua editie, este adresat dezvoltatorilor de bada 2.0 SDK. Castigatorii vor fi desemnati ca urmare a vanzarilor.

Dezvoltatorii care vor sa participe trebuie sa se inregistreze direct pe site-ul de competitiei. Inscrierile incep pe 18 octombrie si se vor finaliza pe 31 decembrie, la miezul noptii.

Creatorii primelor 10 aplicatii care vor cumula 100.000 de descarcari vor fi castigatorii competitiei si vor fi anuntati pe site-ul de dezvoltare bada in momentul in care se va atinge target-ul. Mai multe detalii, gasiti pe site-ul oficial.

Citește și: