bada la resuscitare: Samsung mai face un concurs de aplicatii

, 24 Oct, 23:46

Samsung bada 2.0 Power App Race, bada 2.0 Power App RaceAplicatiile au devenit un colt tot mai vizat al IT-ului in ultima vreme, iar odata cu ele, bineinteles, si dezvoltatorii de aplicatii tot mai vanati.

Cei de la Samsung au anuntat si ei un concurs de aplicatii, de dimensiuni colosale – este international, iar dezvoltatorii pot castiga pana la 100.000 de dolari, premiile totale ridicandu-se la 1 milion de dolari.

Totusi, are si un neajuns ce nu putea fi ocolit, avand in vedere ca vorbim de un concurs dezvoltat de o companie: dezvoltatorii sunt limitati la o singura platforma – evident, bada.

Oare isi va putea duce compania la bun sfarsit planurile de resuscitare a propriului sistemului de operare?

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Se castiga:

– premii

– experienta

– conexiuni

– socializare

Inscrie-ti aplicatia!

Concursul bada 2.0 Power App Race, aflat deja la a doua editie, este adresat dezvoltatorilor de bada 2.0 SDK. Castigatorii vor fi desemnati ca urmare a vanzarilor.

Dezvoltatorii care vor sa participe trebuie sa se inregistreze direct pe site-ul de competitiei. Inscrierile incep pe 18 octombrie si se vor finaliza pe 31 decembrie, la miezul noptii.

Creatorii primelor 10 aplicatii care vor cumula 100.000 de descarcari vor fi castigatorii competitiei si vor fi anuntati pe site-ul de dezvoltare bada in momentul in care se va atinge target-ul. Mai multe detalii, gasiti pe site-ul oficial.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Mai e putin pana pe 15 cand se da startul pentru concurs. Organizeaza un eveniment cu workshop. Am citit ca pot merge si utilizatori nu numai programtori, doar locuri nu sunt asa multe, doar 110.

Eu am reusit sa ma inscriu, astept sa vad ce surprize a pregatit Samsung pentru evenimentul de maine. Ideea concursului e grozava pentru ca vor aparea aplicatii create de programatori locali si care vor fi mult mai utile utilizatorilor romani.

Ideea acordari premiilor in funtie de succesul obtinut la utilizatori e foarte buna. Defapt se incadreaza in strategia Samsung de a sta cat mai aproape de utilizatori. O sa fie grozav evenimentul!

Eu cred ca e cea mai buna si mai corecta metoda de jurizare. Oricum Sammsung are strategii de dezvoltare care se bazeaza pe interactiunea cu cei care utilizeaza produsele iar evenimentele organizate de catre ei sunt deosebite.

Ce rau imi pare ca nu am prins loc! Cred ca a fost ceva foarte interesant! Cel putin pentru mine, care detin un Wave 2 si pe care il descoper in fiecare zi! Ca si customer experience cred ca a fost minunat! Poate cei care au fost acolo ne pot dau un feedback!:)

A fost foarte interesant evenimentul, partea dedicata programatorilor cu doua sesiuni tinute de Keith Bauwise – Bada techincal evangelist a fost m-a depasitt dar acum sunt nerabadtor sa testeez aplicatiile pe care o sa le faca participantii la concurs.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail