ASUS trece pe Sandy Bridge actualizat

, 24 Feb, 00:45

A creat ceva valva “mica” eroare Intel, care a provocat incurcaturi in lant mai tuturor producatorilor de placi si laptopuri. Ei, promisiunea a fost ca remedierea va veni in cel mai scurt timp, iar momentul cu pricina a sosit. Suficient de repede precum va asteptati?

Asus a anuntat deja livrarea unor noi placi de baza cu chipsetul Intel Seria 6 actualizat, incepand chiar din aceasta luna. Cei care au cumparat produse afectate pot vizita site-ul oficial pentru verificarea si inlocuirea acestora sau, pentru ca Romania nu este inclusa in lista, se pot adresa magazinului de la care au achizitionat produsul.

In plus, placile revizuite pot fi identificate foarte usor prin emblema “New B3 Revision” pe care o au pe cutie. Cum Intel a indicat ca eroarea Sandy Bridge se rezuma la anumite porturi SATA 3Gb/s, ASUS a creat un instrument SATA Verifier pentru identificarea tuturor porturilor SATA 6Gb/s neafectate.

Inlocuirea produselor afectate include si segmentul laptopurilor. Asus va incepe tot din aceasta luna livrarea modelelor G73SW, N53SV si N53SN revizuite, urmate de notebook-urile N43SL, N43SN si N73SV. Verificarea se face la pagina dedicata a companiei.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail