ASUS Padfone anuntat oficial!

ASUS Padfone anuntat oficial!

Ei bine, se pare ca nu a durat mult pana la anuntul oficial al Padfone-ului de la ASUS, un dispozitiv menit sa uneasca experienta mobila oferita de un telefon mobil cu cea a unei tablete.

Tableta serveste drept dock pentru telefon, oferind o interfata optimizata pentru un ecran mai mare a acelorasi aplicatii prezente pe telefon. Fiind incapsulat in tableta, telefonul se poate incarca de la bateria interna a acesteia. De asemenea, in cazul in care acesta este conectat la o retea 3G, si tableta poate folosi reteaua pentru a se conecta la internet.

Cele doua device-uri devin astfel unul singur, fiecare completandu-l pe celalalt. In momentele in care mobilitatea si viteza sunt necesare, telefonul este device-ul preferat, insa cand vine vorba de productivitate si media, tableta castiga.

Momentan nu au fost dezvaluite detalii tehnice despre Padfone, insa acesta pare sa dispuna de porturi HDMI si micro-USB. Mai jos puteti admira Padfone-ul in toata splendoarea sa, gratie primelor imagini oficiale.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Asus Padfone official/]

Sursa: Engadget


Citește și: