ASUS mai are incredere in desktopuri, lanseaza All-in-one-uri

ASUS mai are incredere in desktopuri, lanseaza All-in-one-uri

asus-et2410-aio

ASUSASUS 2Chiar daca ASUS este printre putinii concurenti seriosi pentru locul doi in ceea ce priveste vanzarile de tablete la nivel global dupa Apple, compania se pare nu se relaxeaza nici o secunda.

Anuntand 3 sisteme desktop din gama E, sub forma de All-in-One, unul din ele disponibil in diverse zone ale globului incepand de azi, ASUS arata incredere maxima in sistemele legate de birou.

ET2410 este cel pe care, daca aveti un noroc, il puteti achizitiona. Vine cu un panou de 23,6 inci, configuratia de baza pleaca de la 899$ si printre altele integreaza un hard disk de 1TB, pana la 8 GB RAM si un procesor Intel Core de generatie a doua – Sandy Bridge.

Chiar daca poate integra si o unitate Blu-ray, fiecare sistem va avea un port HDMI pentru a putea fi folosit ca monitor pentru o consola de jocuri sau orice alceva. Pe langa faptul ca fiecare sistem poate functiona ata pe birou, folosind piciorul din dotare, cat si pe perete folosind clasica montura VESA.

Optiuni asemanatoare de configuratie vor fi disponibile pe fratele mai mic ET2210 de 21,5 inci si ET2700 de 27 inci, acesta din urma vor fi insa disponibile doar in lunile octombrie, respectiv noiembrie. Legat de preturile sistemelor din incheiere, din pacate nu avem mai multe informatii.