Asus Eee Pad: De la Windows 7 la Honeycomb

Asus Eee Pad: De la Windows 7 la Honeycomb

Daca zilele trecute vedeam si credeam ca Asus isi pune toata increderea in sistemul de operare Windows 7 al celor de la Microsoft, ni s-a confirmat acum exact opusul.

Cu un pret aproximativ de 800 de dolari, compania va lansa un Eee Pad intitulat Transformer, cu Honeycomb si programat sa apara in cateva zile in Taiwan si, cel mai probabil, in cateva luni pe intregul mapamond.

Are o diagonala de 10,1 inci (25,65 cm), cu 0,4 inci mai mult decat popularul iPad [preview iPad 2], iar disponibilitatea va fi in doua variante, cu 16 si 32 GB.

Indiferent daca va putea fi achizitionata impreuna cu un dock cu tastatura, noua tableta cu Honeycomb va fi probabil cel mai serios pas pe care Asus il face in universul tabletelor.

Pe partea de procesor, vorbim despre acelasi Tegra 2 care propulseaza Motorola Xoom si de acelasi Tegra 2 care este mult mai slab decat A5-ul celor de la Apple pe partea de procesare grafica (potrivit testelor facute de cei de la Anandtech). Sa vedem daca vom pune si noi mana pe ea inainte ca Honeycomb – Android 3.0 sa nu mai fie cea mai recenta versiune de OS disponibila.


Sursa: Facebook

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: