Astazi se lanseaza FIFA 12

, 30 Sep, 13:10

In cazul in care nu ati aflat deja, astazi va avea loc evenimentul de lansare al celui mai nou joc din celebra serie de jocuri pentru fanii fotbalului de la EA Sports: FIFA 12. Acesta va avea loc in magazinul Diverta din Bucuresti Mall (Vitan) si este organizat de distribuitorul oficial al jocului in Romania, Best Distribution, Sony Computer Entertainment Europe si ESL Romania.

Evenimentul incepe la ora 15:00 si va consta intr-o competitie de FIFA 12, sustinuta pe consolele PlayStation 3. Cei care vor sa cumpere jocul, il vor putea cumpara direct din magazin, indiferent de platforma preferata, iar cei care nu participa la concursul de FIFA vor avea sansa sa castige si alte premii prin intermediul tombolelor la care vor putea castiga tricouri, genti, mingi de fotbal sau varianta de PC a jocului.

De asemenea, doritorii pot sa ii provoace la meciuri de FIFA pe jucatorii din echipa nationala a acestui joc, medaliata cu bronz la ENC 2008 si 2010.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail