07 sept. 2011 | 15:00

ASRock lanseaza un HTPC suficient de puternic pentru 3D – vine cu Sandy Bridge

ACTUALITATE
ASRock lanseaza un HTPC suficient de puternic pentru 3D - vine cu Sandy Bridge

asrock-vision-3d-2nd-gen-htpc-leaks-with-sandy-bridge-on-boardChiar daca ASRock pe site-ul oficial se mandreste teribil cu noua sa jucarie de sistem desktop perfect pentru multimedia si chiar si cateva jocuri, e greu de apreciat daca HTPC-urile continua sa mai trezeasca un mare interes.

Integrand oricare din procesoarele Intel Core i3, i5 si Core i7, aceasta linie de sisteme vrea neaparat sa atraga atentia si se pare ca are si cu ce, din multe puncte de vedere.

Noul sistem intitulat sugestiv Vision 3D, pe langa o unitate Blu-ray care continua sa justifice o parte justificabila din pret, vine cu un chip grafic NVIDIA GeForce GT540M cu 1GB memorie la care se mai adauga un chip grafic integrat de la Intel, pentru consum mai mic. Nu lipseste nici portul HDMI 1.4a, perfect pentru 3D, sau ochelarii NVIDIA 3D Vision.

Daca nu innebuniti ca nu gasiti jucaria de mai sus prea usor, poate aceasta poarta alt hram si este mult mai aproape decat te-ai astepta. La capitolul detalii noul sistem integreaza 4 USB 3.0 şi o telcomanda. Nu ma ramane pe necesar decat un dormitor…