ArmA III anuntat

ArmA III anuntat

Bohemia Interactive, studioul european responsabil pentru primul Operation Flashpoint, a anuntat existenta celui de-al treilea titlu al celebrei serii de simulatoare militare ArmA. Jocul va fi lansat in vara lui 2012 si va aduce imbunatatiri majore fata de jocul precedent din serie, in special pe partea tehnica. Motorul grafic a fost imbunatatit, fiind acum capabil sa randeze medii foarte detaliate si credibile.

Povestea din ArmA III ne pune in pielea Capitanului Scott Miller, un membru al Trupelor Speciale NATO, intr-o misiune de infiltrare pe o insula mediteraneana al carei nume inca nu a fost dezvaluiut. Evident, misiunea nu evolueaza conform planului, iar echipa sa este ucisa. El trebuie astfel sa duca misiunea la bun sfarsit de unul singur, in clasicul stil hollywoodian . De aici, echipa Bohemia Interactive pune accent pe tagline-ul „SURVIVE, ADAPT, WIN„, si promit o poveste captivanta intr-un mediu deschis.

Gamerii de PC se vor bucura sa auda ca titlul este dedicat acestei platforme si ca va beneficia de suport pentru tehnologia PhysX de la Nvidia pentru a oferi o fizica realista si animatii credibile. De asemenea, multipalyer-ul va include atat optiuni competitive, cat si cooperative, iar fanii modding-ului vor avea la dispozitie uneltele necesare pentru a realiza noi scenarii de joc prin intermediul unui editor de niveluri intuitiv. Site-ul oficial al jocului a pus la dispozitie si o galerie de imagini din acesta pe care am atasat-o mai jos.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/ArmA III/]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: