Apple vrea interdictie pentru telefoane si tablete Samsung cu Android

Apple vrea interdictie pentru telefoane si tablete Samsung cu Android

Chiar inainte de faimoasa zi a independentei americane, Apple a cerut unei Curti din California de Nord o interdictie preliminara pentru patru dintre cele mai importante dispozitive Samsung cu Android din Statele Unite.

Cele patru produse sunt Droid Charge, Galaxy S 4G, Galaxy Tab 10.1 si Infuse 4G, primele trei pe considerente de design, iar al patrulea pentru modul de rulare si manipulare a documentelor pe un touchscreen (imputat anterior si HTC si Nokia). Solicitarea de oprire de la vanzare este pana la incheierea procesului Apple – Samsung.

Daca cererea Apple va fi aprobata, o mare parte din business-ul de smartphone-uri Samsung de pe piata americana va fi afectat, iar compania va fi nevoita sa isi retraga de la majoritatea furnizorilor inclusiv noua tableta.

Solicitarea unei interdictii este si un semn public de incredere in proces. De obicei interdictiile sunt aprobate daca respectiva Curte crede fie ca respectivul caz este evident, fie ca solicitantul este grav afectat de continuarea vanzarilor acelui produs pretins a fi o copie.

Oricum, la inceputul acestei saptamani si Samsung a depus o plangere la ITC (International Trade Comission) care s-ar putea finaliza cu o interzicere a dispozitivelor Apple cu iOS… Cine sa ii mai inteleaga?

samsung-apple

Sursa: Electronista

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: