Apple uimeste pe toata lumea cu rezultatele pe T3

Apple uimeste pe toata lumea cu rezultatele pe T3
Alexandru Rizea
Alexandru Rizea
00:50 20.07.2011

apple

Chiar daca analistii s-au aruncat cu niste pronosticuri exagerate in ceea ce priveste veniturile Apple in trimestrul 3, compania din Cupertino a obtinut rezultate mai impresionante, mai precis cele mai impresionante din toate timpurile… Atata timp cat venitul pe fiecare actiune a fost de 7,79$, iar totalul vanzarilor a fost de 28,57 miliarde dolari, din care s-a obtinut un profit net de 7,31 miliarde, este evident ca celor de la Apple le merge bine.

In ceea ce priveste unitatile vandute, in ultimul trimestru a dominat iPhone-ul, cu 20,34 milioane, urmat de 9,25 milioane de tablete si 3,95 milioane de sisteme Mac. In traducere, toate cifrele sunt in crestere, singura exceptie este data de numarul de iPod-uri, care de la 9,41 milioane in T3 2010 a scazut la 7,54 milioane de bucati vandute.

La capitolul zvonistica, mai multe surse au confirmat inlocuirea iminenta a lui Steve Jobs cu un personaj inca necunoscut, din fericire aceste informatii nu s-au confirmat si nici nu s-au reflectat intr-o scadere a pretului actiunilor (peste 400$ la inchiderea bursei ieri).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI