Apple si Samsung ar putea opri show-ul. UE s-a saturat de procesele lor

Apple si Samsung ar putea opri show-ul. UE s-a saturat de procesele lor
08:00 23.11.2011

apple-and-samsungs-patent-battle-draws-concern-from-eu-competit

Avand in vedere lupta pentru suprematia din domeniul dispozitivelor electronice care se desfasoara in aceste zile in diverse sali de tribunal din Europa, cineva s-a suparat.

Numele comisarului din cadrul Comisiei pentru competitie din cadrul Uniunii Europene a fost Joacuin Almunia, iar acesta este un om extrem de serios, insa ceva se intampla. Acelasi individ este extrem de nemultumit de caracterul interactiunii dintre Samsung si Apple vazut prin intermediul proceselor. Organul de lucru pe care il reprezinta Almunia si din partea caruia are suport poarta numele de The European Union’s Competition Commission. Aici a fost definit un organism care nu face decat sa studieze si sa confirme /infirme validitatatea asa-ziselor procese de incalcare a politicii de patente.

In cazul certurilor dintre Apple si Samsung, un context care are pe rol 20  de procese in 10 tari, reprezentantul UE considera abuziva situatia actuala si printre altele considera ca astfel de procese sperie ideile noi si companiile mici de la a avea idei si a lua initiative.  Daca se gaseste in oricare dintre cele 10 procese vreun element care poate fi perceput ca un abuz, acelasi individ Almunia are dreptul la o decizie personala cu pedepasa de pana la 10% din veniturile nete generate pe 1 an de zile.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Chiar daca nu este cel mai bun lucru implicarea diverselor organisme ale Uniunii Europene in proces, in cazul Apple si Samsung era nevoie de cineva sa faca liniste.

loading...