Apple incearca sa-si rascumpere din greselile facute cu Final Cut Pro X

Apple incearca sa-si rascumpere din greselile facute cu Final Cut Pro X

apple-final-cut-x-update-1001

Dupa ce Apple a inregistrat un numar foarte mare de plangeri legate de Final Cut Pro X, se pare ca macar o parte din cei dezamagiti vor putea sa treaca mai bine peste suparari.

A aparut versiunea 10.0.1 de a noului software de editare video, primul update important care incearca sa multumeasca o parte din clientii dezamagiti de editia initiala. Aceasta vine cu suport pentru Rich XML, Xsan, suporta funcita Full Screen din Lion si poate face export in Media Stem.

Chiar daca umilinta apare rar in Cupertino, in acest caz pana si Apple a afirmat ca modificarile au venit ca un raspuns la nemultumirile unui numar mare de clienti. Tot pentru a mai atenua din dezamagirea pe care Final Cut Pro X a reprezentat-o pentru multi utilizatori, de azi inainte va fi disponibil un demo perfect functional al programului timp de 30 de zile. Astfel cine vrea sa vada daca noua interfata i se potriveste e suficient sa-si instaleze varianta trial a suitei.

Pentru 2012 sunt promise suportul pentru lucrul cu mai multe camere si optiunea de monitorizare a calitatii continutului video transmis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI