01 iun. 2011 | 13:24

Apple confirma zvonurile legate de WWDC 2011

ACTUALITATE
Apple confirma zvonurile legate de WWDC 2011

Mai sunt doar cateva zile pana pe 6 iunie, cand va incepe World Wide Developer’s Conference din acest an, insa Apple a postat abia ieri pe site-ul companiei un comunicat de presa prin care confirma cateva zvonuri legate de eveniment.

In primul rand, a devenit cert ca anul acesta nu vom vedea un iPhone nou, cel putin nu in luna iunie cum ne-am obisnuit inca din 2007, odata cu lansarea primului telefon din aceasta gama.  In al doilea rand, a fost dezvaluit numele urmatorului serviciu de tip cloud al companiei, iCloud, care cel mai probabil se va ocupa de oglindirea intregii voastre biblioteci muzicale pe serverele Apple, pentru a fi accesate cu usurinta de oriunde.

O alta lansare importanta este a 5-a iteratie a sistemului de operare, iOS 5 va fi replica celor de la Apple la ultimele versiuni de Android care au ajuns pe piata. Nu vor lipsi nici noutati legate de Lion, a 8-a versiune majora a popularului OS X sau sesiuni de training cu participanti la sesiunile tehnice.

Cred ca e putin probabil sa aveti un bilet la eveniment si va spun ca s-au vandut ca painea calda, insa poate merita mentionat si faptul ca daca aveti bucati de cod scrise din aplicatii de OS X sau iOS puteti merge cu ele la eveniment si veti fi ajutat de unul din inginerii Apple sa continuati.

Asteptam detaliile, mai sunt cateva zile. Steve Jobs va fi prezent lui la eveniment.