Apple ajuta un pic vanzarile Lion, il pune pe stick

, 05 Aug, 03:08

 

os x lion

Chiar daca produsele Apple se vand foarte bine, iar compania ar putea sta linistita o lunga perioada de timp, acum cel mai important este sistemul sau de operare pentru desktop-uri si notebook-uri – OS X Lion. Trecand peste faptul ca parererile sunt impartite in ceea priveste succesul OS-ului, Apple deja se ocupa de o parte semnificativa din retusuri.

In curand veti putea achiztiona cu 69$ un USB stick care, pe langa stocare si faptul ca gazduieste cel mai nou OS X, vine cu un avantaj foarte mare de timp daca e sa luam in calcul durata de descarcare a sistemului de operare de pe AppStore. Partea negativa este ca veti continua sa aveti nevoie de Snow Leopard pentru a instala Lion.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Nup, nu ai nevoie de snow leopard ca sa instalezi lion de pe stick usb. Ai nevoie de snow leopard doar daca folosesti downloadul de pe app store.

PS: Poate vi se renteaza sa imi platiti un mic comision lunar sa va corectez stirile ca ati cam luat-o razna cu informatii neadevarate.

Alexandru Rizea

nu stiu de ce te incanta asa de mult ironia dar ca sa fie de ambele parti:
Cerintele de sistem pentru Lion sunt
System Requirements

Mac computer with an Intel Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7, or Xeon processor
2GB of memory
OS X v10.6.6 or later (v10.6.8 recommended)

Ca sa nu atrag atentia si asupra Licence Agrementul-ui care de asemenea te obliga sa ai o licenta de Snow Leopard

The OS X Lion Software License Agreement allows you to install and use the software for your personal, non-commercial use on all the Macs you own or control that are running Mac OS X Snow Leopard or Snow Leopard Server (a Mac Computer).

In cazul in care nu te-ai prins, asa se justifica pretul jenant pentru un sistem de opaerare pe care il practica Apple cu Lion.

Daca vrei sa faci piraterie/ilegalitate, nu ai decat, dar nu o ridica la rang de adevar general valabil.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail