Apple a dat in judecata Samsung pentru „lipsa de imaginatie”

, 19 Apr, 10:38

Apple Samsung, proces Apple Samsung, Apple vs SamsungVi se pare ca Galaxy Tab [review] are ceva din iPad [review iPad 2] si ca Galaxy S 4G are ceva din iPhone 3G/3G? La fel li s-a parut si celor de la Apple.

Insa ei au avut suficient de multe argumente incat sa o puna de un proces, probabil unul din procesele care urmeaza a fi cel mai mediatizat in perioada imediat urmatoare. Mai ales daca Apple castiga, si aceasta posibilitate nu este absurda.

Obiectul procesului este copierea elementelor de „look and feel” (aspect si senzatii generate) din iPhone si iPad in produsele recente create de cei de la Samsung. ”In loc sa vina cu inovatii si sa dezvolte propriile tehnologii combinate cu un stil propriu Samsung pentru smartphone-urile si tabletele companiei, ei au preferat sa copieze tehnologiile Apple, interfata si stilul inovativ in aceste produse care incalca drepturile de autor”, spun reprezentanti ai companiei americane.

Procesul a fost intentat in Districtul de Nord al Californiei vineri, 15 aprilie, si are ca scop obtinerea de interdictii impotriva Samsung, daune si de confirmarea ca incalcarea drepturilor de autor a fost intentionata. Chiar daca sunt mici sanse ca astfel de procese sa ajunga la un final prea curand, iar finalitatea mai degraba va fi achizitia unor patente decat obtinerea unui verdict, astfel de procese sunt cel putin interesante, nu-i asa?

Apple Samsung, proces Apple Samsung, Apple vs Samsung


Sursa: Wall Street Journal

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail