Aplicatia de video chat Tango este disponibila in WP Marketplace

Aplicatia de video chat Tango este disponibila in WP Marketplace

tango-video-calling-app-prances-its-way-into-windows-phone-marke

Chiar daca apelurile video 3G de la operator nu au fost de un succes teribil printre utilizatori la lansare, simultan cu explozia smartphone-urilor au reintrat in actualitate. In definitiv, cam toate smartphone-urile actuale incorporeaza si o camera frontala si ar fi pacat sa nu o folosim.

Pe langa Skype, Yahoo! Messenger sau FaceTime, Tango este un alt serviciu cross platform gratuit care se straduieste sa faca furori printre utilizatori. Disponibil deja sub forma unei aplicatii pentru iOS, Android, sau PC-uri cu Windows, Tango a poposit de curand si in magazinul de aplicatii Windows Phone Marketplace.

In cazul WP, Tango este o aplicatie gratuita pentru apeluri video sau voce, care functioneaza folosind o conexiune WiFi, 3G sau 4G de date, care va permite sa apelati alti utilizatori de Tango.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Daca ardeti de nerabdare sa incercati serviciul, este suficient sa accesati link-ul de mai jos pe un terminal cu sistem de operare Windows Phone 7.5, sau mai nou, si sa incepeti instalarea: http://www.windowsphone.com/en-IN/apps/fe30c379-d111-427d-894f-dc3bfa0ec371

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: