Angry Birds RIO – 10 Milioane de download-uri in 10 zile [+VIDEO]

Angry Birds RIO - 10 Milioane de download-uri in 10 zile [+VIDEO]

Producatorul de jocuri Rovio a anuntat ca varianta RIO a celebrului joc pentru smartphone-uri Angry Birds a atins de curand 10 milioane de download-uri in doar 10 zile de la lansare. Aceasta cifra reprezinta un nou record pentru compania al carei joc a fost descarcat in total de mai mult de 100 milioane de ori, inclusiv cu celelate editii. Compania cu sediul se afla in Helsinki o duce destul de bine in urma titlului atat de bine vandut – este vorba de variante gratuite, dar si platite ale jocului.

In cadrul acestui joc, utilizatorii folosesc touchscreen-ul smartphone-ului, fie el un iPhone sau un terminal Android, pentru a catapulta o serie de pasari furioase, mai mult sau mai putin ciufulite, spre purcelusii care le-au furat ouale. Subiectul nu e cine stie ce, insa adaptarea bazata pe principiile de fizica, pe masura ce creste nivelul de joc, este foarte buna. Devine din ce in ce mai greu sa distrugi toate fortaretele purcelusilor cu pasarile din dotare, eu sincer nu am reusit sa trec inca de nivelul 6 si, credeti-ma, am pierdut ceva vreme cu joculetul asta.

Noua adaptare se bazeaza pe filmul de animatie, cu acelasi nume, RIO, care va avea debutul la cinematografe la 15 aprilie. Se pare ca succesul celor de la Rovio este in continua crestere.

Mai jos puteti sa urmariti cateva secvente din gameplay-ul jocului si din filmul dupa care a fost realizat:

Citește și: