Angelbird lanseaza SSD-uri pe PCIe capabile de 800 MB/s

Angelbird lanseaza SSD-uri pe PCIe capabile de 800 MB/s

angelbirds-pcie-based-ssd-its-real-its-shipping-its-800mb

Nu stiu cati ati urmarit cursa pentru primul aparat de stocare capabil de 1GB/s, insa Engadget va aminteste ca un PCIe de la Angelbird a facut o treaba foarte buna in respectiva cursa.

Vorbind de o serie de produse imbracate in aceeasi ,,armura” in fata concurentei ca acum cativa ani, Angelbird, sub forma unei placi pe PCI Express a atins performanta aproape incredibila de 800MB/s la citire si 750MB/s la scriere. Pentru a asocia un pret acestei performante e suficient sa va ganditi ca minim 3000$ au fost cheltuiti pentru 4 SSD-uri, cu capacitate de 240GB, toate 4 montabile pe o placa Wings PCIe. Ca bonus respectiva placa venea si ea cu 32GB SSD integrati.

Desi imediat ajungi la o configuratie de 3000$, o configuratie cu o performanta asemanatoare poate fi atinsa cu 4 SSD-uri de 60GB pentru un pret care scade sub 1000 de dolari.

In traducere, pe langa o placa video puternica de cateva zeci de milioane, acum puteti trece la capitolul motive pentru care inca mai merita sa-ti iei un desktop, si un astfel de gadget.

Citește și:
Etichete: