Andy Pad – Tableta de promisiune englezeasca

, 29 Iun, 08:43

Pentru a concura cu succesul iPad-ului in domeniul tabletelor, un produs trebuie sa fie si mai bun si mai ieftin decat acesta. Incercand aceasta reteta cu degetul, Andy Pad, o compania engleza, promite ca in nu mai putin de 64 de zile va aduce pe piata un produs pe cat de eficient si performant, pe atat de econom.

Disponibil in 2 variante, 8 GB (200$) si 16GB (270$), noul Andy Pad va veni cu Android 2.3, WiFi, un procesor A8 la 1,2 GHz la care se va mai adauga un GPU 3D puternic, numai bun pentru a trimite continut video Full HD 1080p cu ajutorul portului HDMI integrat.

Daca ar fi sa atragem atentia asupra unui handicap reprezentativ pentru Andy Pad, acesta este folosirea unui panou rezistiv. Pentru a combate dezamagirea legata de aceasta tehnologie, compania promite insa si o varianta Pro a tabletei care va veni cu ecran capacitiv si doua webcame-uri, frontala si posterioara.

Nu mai ramane decat sa speram ca totul va fi bine si ca de acest vartej tehnologic vom profita noi, utilizatorii.

Andy Pad

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail