Android are aproape jumatate din vanzarile smartphone

, 02 Aug, 12:16

android

Android a reusit in trimestrul al doilea din 2011 sa ocupe 48% din vanzarile globale de telefoane inteligente, conform unui studiu realizat de compania americana Canalys, scrie Dan Dragomir.

Vanzarile de terminale smartphone au crescut cu 73% in perioada aprilie-iunie 2011. La nivel mondial s-au vandut circa 107,7 milioane de smartphone-uri, din care cele mai multe merg in Asia (39,8 milioane), cu Europa (EMEA) pe locul doi (35 milioane).

Rezultatele sunt pozitive si datorita faptul că exista multi producatori de succes: Samsung, LG, Motorola, HTC, Sony Ericsson, ZTE, Huawei si altii.

Citeste mai departe pe dandragomir.biz.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

La început, am considerat Sisteml Android un copil, o glumă. Dar acum că am ajuns să am un smartphone cu Android, mi-am schimbat radical părerea 😛

Asa eram si eu, pana sa-mi pice in mana credeam ca nimeni nu poate sa se puna in fata iOS-ului, dar uite totusi ca din ce in ce mai multe jocuri si aplicatii ridica Androidul!

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail