Android 4.0 a sosit. Sa vedem cine-l va avea pe smartphone sau tableta!

Android 4.0 a sosit. Sa vedem cine-l va avea pe smartphone sau tableta!

Ice Cream Sandwich

Daca tot a trecut ceva timp de la lansarea terminalul Samsung Nexus Prime, primul cu cea mai noua versiune de Android, Ice Cream Sandwich, ca de fiecare data, multi utilizatori de Android vor fi dezamagiti. Motivul? Producatorii de telefoane sau tablete, din varii motive, nu vor oferi noua versiune proprietarilor de dispozitive portabile.

Trecand insa peste acest pesimist, pe baza unei colectii de comunicate de presa, baietii de la Engadget au creat o lista cu norocosii. Astfel, daca terminalul pe care il aveti in posesie se afla pe aceasta lista, in viitorul mai apropiat sau mai indepartat veti putea imbratisa Sandwichul de inghetata, iar daca nu, mai ramane sa sperati ca lista va fi actualizata.

In orice moment exista posibilitatea sa treceti si pe iPhone sau iPad, Apple avand decenta sa ofere ultima versiune de firmware, iOS 5 chiar si pe iPhone-ul 3GS lansat in iunie 2009. Pentru a intelege mai bine comparatia, HTC Nexus One lansat la inceputul lui 2010,  unul din terminalele create in apropiata colaborare cu Google, nu este la fel de norocos in ceea ce priveste upgrade-ul la Android 4.0.

In continuare vom lista terminalele care se vor bucura de upgrade de la fiecare producator, in ordine alfabetica a numelui companiei creatoare.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

La ASUS, Padfone, Transformer Prime si EEE Pad Transformer sunt primele dispozitive care vor face trecerea la noua versiune. La HTC, Rezound si Vivid, sunt terminalele considerate demne de noua versiune. La LG doar Optimus 2X este suficient de puternic pentru a fi perfomant cum se cuvine cu Android 4.0. La Motorola lista este mai mare, probabil datorita apropierii cu Google: Droid RAZR, Droid Bionic, Xoom, Xoom 2, Xoom 2 Media Edition. Sony Ericsson sustine ca toate terminalele Xperia lansate in 2011 au toate sansele sa treaca la Icea Cream Sandwich.

Citește și: