AMD lanseaza memorii RAM sub brandul Radeon

AMD lanseaza memorii RAM sub brandul Radeon

Desi compania AMD a pornit ca producator de procesoare, dupa achizitia companiei ATi, a intrat si pe piata placilor video. Acum se pare ca entertainmentul este un segment foarte important de piata pentru companie, lansand o noua gama de produse Radeon, sub forma unor placute de memorie RAM.

Acestea au fost gasite in Japonia de publicatia Akiba-PC, in trei variante, care se adreseaa atat utilizatorilor cu buget redus, gamerilor care vor performanta de top, cat si companiilor. Cea mai ieftina variatie de memorii Radeon poarta numele de „Entertainment” si functioneaza la frecventa de 1333 MHz, fiind alegerea perfecta pentru cei care vor performanta in cadrul rularii de continut video HD sau 3D la un pret cat mai mic. Seria de medie a memoriilor Radeon se numeste „Ultra Pro Gaming” si ruleaza la 1666 MHz, fiind dedicate jocurilor video. Pentru companii, seria „Enterprise” este destinata serverelor, insa detalii despre frecventa la care ruleaza nu sunt cunoscute momentan.

Este interesant ca AMD nu a anuntat nimic oficial despre aceste memorii, insa este foarte posibil sa auzim ceva in curand, odata cu lansarea lor in Europa si/sau America.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: