AMD ia in serios tabletele, in 2012

AMD ia in serios tabletele, in 2012

Chiar daca aparent seria Z de chip-uri de la AMD este perfecta si pentru tablete, pana si compania producatoare este constienta ca nu e chiar asa. O mare parte din functionalitatea integrata tradeaza faptul ca cipurile Desna nu au neaparat aplicabilitate in din ce in ce mai popularele dispozitive.

Concluzia? Un roadmap pentru urmatorii ani in ceea ce priveste rezultatele laboratoarelor AMD tradeaza un nou procesor pentru gadgeturile de tip slate, intitulat Hondo. Noul chipset, renuntand la optiuni precum  VGA output, suport pentru functionalitatea PCI Express sau porturi USB suplimentare, va obtine un TDP de 3 ori mai mic decat cipurile actuale.

In ceea ce priveste conectivitatea, tinand cont ca in cazul unui smartphone sau al unei tablete o conexiune wireless sau bluetooth reprezinta cel mai mare consumator, noile procesoare vor suporta un mod intitulat Active Standby pentru a eficientiza la maxim consumul in functie de regimul de utilizare.

Lansarea va avea loc candva in al doilea trimestru al anului viitor, deci puteti sa va mai bucurati inca una an de elementul de noutate al tabletelor actuale.

AMD Brazos-T Hondo, AMD Brazos-T, AMD Hondo, Brazos-T, Hondo

Sursa: Engadget

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: