Amazon nu mai amana mult tableta

Amazon nu mai amana mult tableta

amazon-tablet-android-samsung-1310588599

Chiar daca au trecut deja cateva luni de cand au aparut primele zvonuri legate de o tableta branduita de catre Amazon, contruita cel mai probabil de Samsung, cei de la Wall Street Journal pun paie pe foc cu un nou set de zvonuri. Tableta va fi un concurent serios pentru iPad, cum sunt mai mult sau mai putin toate, de altfel.

Oricum, tableta Amazon nu va include camera (o miscare, zic eu, neinspirata) si va fi optimizata pentru consumul de continut disponibil in magazinele virtuale ale companiei: carti, filme si muzica.

Tableta va avea aproximativ 9 inci in diagonala si va fi o gazda calduroasa, desigur, pentru sistemul celor de la Google – Android. Se anunta si alte doua versiuni de Kindle, una pentru persoanele cu un buget mai reduse si una pentru persoanele amatoare de panouri touch, insa la acest capitol nu se cunosc foarte multe informatii.

Pe cand? Pana la sfarsitul lunii octombrie ne putem astepta sa punem mana pe ea. Daca tot e vorba de schimbari din portofoliul celor de la Amazon, merita retinut ca pe pagina oficiala a companiei s-au aplicat scaderi considerabile in ceea ce priveste preturile popularelor variante de Kindle. Varianta de ebook reader cu reclame de la AT&T va fi cu 25$ mai ieftina, de la 164$ la 139$.

Citește și: