26 oct. 2011 | 11:21

Amazon anunta cifre dubioase referitoare la venitul pe T3

ACTUALITATE
Amazon anunta cifre dubioase referitoare la venitul pe T3

imgres

Ca in cazul oricarei companii americane pe actiuni, azi a venit randul celor de la Amazon sa anunte investitorilor cifrele de venit si profit.

Cu o crestere de 44% la capitolul vanzari, Amazon a confirmat ca merge in pierdere din cauza noilor produse Kindle, care nu au vanzari suficiente. Acceasi companie a inregistrat 73% scadere a profitului.

Daca ar fi sa fixam degetul mai cu precizie pe vinovatul care trage firma in jos, trebuie sa aratam Kindle-ul subventionat prin reclame. Acesta este asa de ieftin, incat marja de profit extrem de mica obtinuta din vanzarile de ebooks cu greu il pot transforma intr-un produs profitabil.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Avand un ton optimist pe parcursul conferintei, Amazon a atras atentia asupra indiciilor care anunta un nou trimestru incredibil din punct de vedere al vanzarilor, in mare parte presimtit si din numarul de precomenzi pentru noile aparate.

CEO-ul Jeff Brazos a afirmat ca, „in cele trei saptamani de la lansare, comenzile pentru noul Kindle cu ecran eInk sunt duble in comparatie cu generatia anterioara. Bazat pe ceea ce vedem in precomenzile pentru Kindle Fire, deja am inceput sa marim capacitatea de productie si sa asamblam milioane de tablete, mult mai mult decat planuisem”.