Alternativa Microsoft la iCloud

Alternativa Microsoft la iCloud

 Microsoft SkyDrive, wp7 SkyDrive, SkyDrive

Chiar daca putini dintre voi stiu sau folosesc serviciul de stocare online al celor de la Microsoft intitulat SkyDrive (www.skydrive.com), odata cu lansarea Mango, daca sunteti posesor de Windows Phone, veti avea un motiv in plus sa o faceti.

Gandit ca o metoda de partajat continut online in cei pana la 25GB gratuiti, incepand cu documente office si incheind cu filme sau muzica, SkyDrive simultan cu lansarea Windows Phone Mango va fi mai mult decat atat. Permitand telefoanelor care folosesc acelasi nume de utilizator si parola precum un anumit cont de SkyDrive sa acceseze continutul salvat in cloud, daca totul merge bine, acest serviciu de la Microsoft ar putea fi mult mai apropiat de iCloud sau de Google Music decat ati crede.

In stadiul de fata, dupa cum se poate vedea si in clipul de mai jos, chair daca lucruri nu se desfaoara foarte eficient, faptul ca puteti rula o melodie salvata de voi, sau 10, de pe un server aflat undeva pe glob, este un detaliu demn de luat in seama. Nu de alta dar toti ne bucuram de caracteristica de gratuitate a unui serviciu care putea fara probleme si sa justfice un pret.

Citește și: