Alte noutati Acer prezentate la Computex

Alte noutati Acer prezentate la Computex

Acer Iconia M500, Iconia M500, Acer M500

Terminalele cu  Windows Phone Mango sunt departe de ajunge in magazine, dar Acer s-a grabit sa posteze un set de specificatii langa o mostra din plastic (mockup) al viitorului smartphone Acer W4 cu noua versiune a sistemului de operare pentru portabile marca Microsoft.

Terminalul se anunta cu un ecran de 3,6 inci cu o rezolutie de 800 x 480, un procesor Qualcomm MSM8255 la un GHz, pana la 8GB spatiu de stocare, o camera de 5MP cu autofocus si suport pentru din ce in ce mai popularul protocol DLNA. Pe partea de comunicatii wireless, noul smartphone va veni cu Wireless b/g/n si Bluetooth 2.1, iar pe partea de radio va veni in doua versiuni, una pentru HSPA 850/1900 si una cu HSPA 900/2100. In ceea ce priveste data de lansare sau pretul… ramane de vazut.

La capitolul tablete, chiar daca Acer Iconia A500 nu a fost un succes incredibil, Acer incearca din nou marea cu degetul cu o noua tableta intitulata M500, cu acelasi prefix Iconia. Daca A venea de la Android, in cazul noii tablete, M vine de la sistemul de operare MeeGo, care va fi gazduit pe noua jucarie. Chiar daca tableta va fi disponibila publicului larg abia la sfarsitul anului, sample-ul de la Computex a fost suficient pentru a afla detaliile importante.

Tableta este aproape identica la capitolul specificatii cu fratele Android, vine cu un ecran de 10 inci (1280 x 800), iar de procesare se ocupa un Intel Atom (Moorestown). Tinand cont ca MeeGo nu este neapart optimizat pentru tablete, Acer s-a grabit sa adauge o nota personala interfetei cu Snackable UI – un ansamblu de shortcut-uri si widget-uri plasate convenabil pentru a oferi utilizatorului acces la cele mai populare si ravnite functii.


Sursa: Engadget