Alte noutati Acer prezentate la Computex

, 02 Iun, 18:38

Acer Iconia M500, Iconia M500, Acer M500

Terminalele cu  Windows Phone Mango sunt departe de ajunge in magazine, dar Acer s-a grabit sa posteze un set de specificatii langa o mostra din plastic (mockup) al viitorului smartphone Acer W4 cu noua versiune a sistemului de operare pentru portabile marca Microsoft.

Terminalul se anunta cu un ecran de 3,6 inci cu o rezolutie de 800 x 480, un procesor Qualcomm MSM8255 la un GHz, pana la 8GB spatiu de stocare, o camera de 5MP cu autofocus si suport pentru din ce in ce mai popularul protocol DLNA. Pe partea de comunicatii wireless, noul smartphone va veni cu Wireless b/g/n si Bluetooth 2.1, iar pe partea de radio va veni in doua versiuni, una pentru HSPA 850/1900 si una cu HSPA 900/2100. In ceea ce priveste data de lansare sau pretul… ramane de vazut.

La capitolul tablete, chiar daca Acer Iconia A500 nu a fost un succes incredibil, Acer incearca din nou marea cu degetul cu o noua tableta intitulata M500, cu acelasi prefix Iconia. Daca A venea de la Android, in cazul noii tablete, M vine de la sistemul de operare MeeGo, care va fi gazduit pe noua jucarie. Chiar daca tableta va fi disponibila publicului larg abia la sfarsitul anului, sample-ul de la Computex a fost suficient pentru a afla detaliile importante.

Tableta este aproape identica la capitolul specificatii cu fratele Android, vine cu un ecran de 10 inci (1280 x 800), iar de procesare se ocupa un Intel Atom (Moorestown). Tinand cont ca MeeGo nu este neapart optimizat pentru tablete, Acer s-a grabit sa adauge o nota personala interfetei cu Snackable UI – un ansamblu de shortcut-uri si widget-uri plasate convenabil pentru a oferi utilizatorului acces la cele mai populare si ravnite functii.


Sursa: Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail