Alta pacoste pe Samsung: Galaxy Tab 10.1, interzisa in EU

Alta pacoste pe Samsung: Galaxy Tab 10.1, interzisa in EU

proces apple eu

Dupa nenumarate succese peste ocean, Apple a intentat un proces pentru interzicerea comercializarii tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1 in Europa pe care momentan a si castigat-o.

Apple a inaintat o cerere prin casa de avocatura Freshfields Bruckhaus Deringer unui tribunal regional din Dusseldorf, Germania, care are ca parati atat compania Samsung Electronic GmbH, cat si Samsung Electronic Co.Ltd. Ideea respectivului proces este aceeasi ca in urma cu mai bine de un an. Apple sustine cu argumente, se pare plauzibile, ca produsele companiei Samsung din gama portabilelor, respectiv smartphone-uri sau tablete, sunt inspirate ofensiv din produsele sale.

Finalitatea respectivei incalcari de patent, povestita in detaliu de Fosspatents.blogspot.com, a fost ca, cel putin momentan, Samsung Galaxy Tab 10.1 nu numai ca nu are voie sa fie comercializata in Uniunea Europeana, dar orice reclama pentru respectivul produs este de asemenea interzisa.

Desi Olanda momentan reprezinta exceptia scandalului de Tab 10.1, se pare ca Apple pune deja in plan un dosar pentru acelasi proces si in curtile judatoriesti olandeze.

Se pare ca Galaxy Tab 10.1 are o viata destul de tumultoasa, nu?

Asteptam un comentariu din partea Samsung Romania si revenim cu noi informatii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: