AllView lanseaza a doua generatie a tabletei romanesti AllDro

AllView lanseaza a doua generatie a tabletei romanesti AllDro

AllView AllDro 2

AllView, producatorul roman de dispozitive electronice, a lansat a doua versiune a tabletei romanesti AllDro. Chiar daca nu este vorba de un dispozitiv cu Honeycomb, noul AllDro 2 dispune de un Android 2.2 modificat, care nu arata rau deloc.

Integrand un procesor ARM Cortex A8 la 1 GHz, AllView a creat o tableta cu ecran rezistiv de 8 inci in format 4:3, cu rezolutia 800×600. Ca dimensiuni, avem de a face cu o tableta compacta: 206 x 139 x 15,79 mm si relativ usoara:530 grame, specificatii care demonstreaza portabilitatea dispozitivului.

Memoria interna este de doar 4 GB, insa tableta vine cu suport pentru carduri microSD de pana la 32GB. AllView au creat AllDro 2 intr-o singura culoare: negru, si este echipata cu o camera frontala VGA pentru video chat si un accelerometru.

AllDro 2Tableta dispune de port-uri HDMI si USB 2.0 (in care se poate conecta chiar si un stick cu functionalitate de modem 3G), plus un modul WiFi 802.11 b/g/n. Pentru amatorii de socializare AllDro 2 are si microfon integrat iar daca vreti sa nu deranjati pe nimeni va puteti conecta orice pereche de casti pentru ca vine cu un port standard de 3,5mm.

Tinand cont ca autonomia este extrem de importanta la o tableta, gadgetul celor de la AllDro vine cu o baterie de 2400 mAh, suficienta pentru a asculta 15 ore muzica la casti, pentru a naviga 6 ore pe internet sau pentru a viziona filme timp de 4,5 ore.

Chiar daca tinand cont de pretul de achizitie de pe site-ul official al AllView de doar 750 de lei ii putem reprosa foarte putine acestui dispozitiv, am fi preferat un ecran capacitiv. In alta ordine de idei, romanii sunt mai ceva decat chinezii cand vine vorba despre piata de tablete.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: