Alienware se pupa cu un asasin

, 12 Iul, 03:22

killer-wireless-n-dell

Chiar daca o placa de retea ethernet Killer inca se mai foloseste in foarte mult colturi ale planetei in tot felul de placi de baza pentru desktop, cateodata si pentru notebook-uri, incepand cu noile modele Alienware situatia s-a schimbat radical.

Ideea e simpla, pe langa faptul ca Alienware a reusit sa-i convinga pe cei de la Bigfoot sa faca un echivalent al popularelor placi de retea cu fir in mod de functionare Wireless N – The Killer Wireless N 1103, tot ei au raspandit aceste noi cipuri printre toate configuratiile posibile si imposibile de Alienware. Daca decideti sa faceti aceasta investitie majora, ca upgrade de exemplu, avantajele vor fi considerabile.

In ceea ce priveste viteza maxima transfer aceasta va fi de 450Mbps, deci nu veti avea probleme, iar in situatiile in care fiecare kilobit conteaza, cu ajutorul unui algoritm intitulat Advanced Stream Detect intotdeauna va fi prioritizat accesul la internetal al anumitor servicii in fata altora, in functie de necesitati.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail