Alan Wake vine si pe PC-uri

Alan Wake vine si pe PC-uri

Remedy Entertainment a anuntat ca Alan Wake va veni in curand si pe PC-uri. Jocul a fost lansat inca de anul trecut pe Xbox 360, si abia dupa aproape doi ani va ajunge si pe clasicele computere. Aceasta veste vine intr-un moment destul de ciudat, intrucat la VGA 2011 a fost anuntat pentru Xbox 360 noul joc din serie, Alan Wakes’s American Nightmare.

Fanii care vor sa joace acest titlu pe PC sunt probabil destul de suparati pentru ca a durat atat de mult timp ca jocul sa ajunga si pe aceasta platforma. In momentul anuntului oficial al titlului de fata din 2005, acesta era dezvoltat be baza avantajelor unor tehnologii precum DirectX 10, care pe console nu puteau functiona. Dupa ce jocul a debutat pe Xbox 360, fanii au fost ingrijorati de faptul ca vor primi o portare stangace, insa echipa de la Remedy a declarat ca nu ar lansa un produs care sa dezamageasca fanii.

Momentan nu stim cu exactitate data la care vom primi jocul, insa aceasta va fi stabilita foarte curand, intrucat anuntul spune ca va fi disponibil la inceputul lui 2012. Cei care prefera sa isi cumpere jocurile digital se vor bucura sa auda ca acest titlu va fi lansat si pe binecunoscutul serviciu Steam.

Citește și: