AirStash – mediu de stocare cu WiFi integrat

AirStash - mediu de stocare cu WiFi integrat

Nu stiu cati aveti un netbook, un smartphone sau o tableta cu spatiu de stocare limitat, insa aceasta este o problema destul de populara, iar pentru solutionarea ei s-a inventat AirStash.

Un dispozitiv putin mai mare decat un card reader, creat pentru citirea unui singur tip de card, aceasta jucarie face o treaba destul de impresionanta.

airstash

Il conectati la un PC, copiati continut pe un card SD inserat in slotul de citire al AirStash, context in care se si incarca cu energie electrica, dupa care il porniti apasand pe singurul buton pe care il are. Din acel moment, dispozitivul creeaza o retea fara fir la care va puteti conecta cu orice browser preferat pentru a accesa continutul de pe cardul SD din interior.

Puteti vedea filmele de pe el, puteti asculta muzica stocata sau puteti vizualiza fotografiile. Chiar daca vine si cu o aplicatie special gandita pentru iOS, noul gadget va permite sa folositi carduri in regim hot-swap de pana la 32GB, un avantaj major pentru posesorii de iPhone cu 8 GB, de exemplu.

Pe partea de autonomie, producatorii se lauda cu aproximativ 5 ore cand vine vorba de streaming video, la capitolul numar maxim de utilizatori conectabili simultan AirStash se lauda cu 8, iar in ceea ce priveste pretul 99$ pare a fi cifra magica.

airstash

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: