Aion: Assault on Balaurea are update si trial gratuit 10 zile [+VIDEO]

Aion: Assault on Balaurea are update si trial gratuit 10 zile [+VIDEO]

Aion Assault on Balaurea, Aion, Assault on Balaurea

MMORPG-ului Aion are update-ul Empyrean Calling (2.5) proaspat lansat, cu instante noi de joc, abilitati, obiecte si misiuni noi, dupa cum a anuntat Ncsoft.

Noua instanta Empyrean Crucible ofera un camp de lupta cu 10 linii inamice care vor ataca in cate cinci valuri succesive, in timp ce triumful impotriva Esoterrace il va priva pe Balaur de resursele vitale necesare pentru armata lui Tiamat.

In plus, in patch-ul 2.5 personajele si animalele de companie sunt mult mai sofisticate. Jucatorii vor putea alege dintr-o serie extinsa de presetari pentru fata si corp la crearea personajelor, care devin mai mobile si mai empatice. La randul lor, animalele de companie sunt acum mai prietenoase, isi poarta propria punga cu mancare si obiecte magice si pot chiar prada automat pentru stapanii lor.

De asemenea, update-ul Empyrean Calling prezinta o noua viziune asupra sistemului de Mentorat, menita sa ii incurajeze atat pe veteranii jocului, cat si pe incepatori. Astfel, daca un jucator avansat conduce un grup cu cel putin 10 niveluri mai slab, mentorul va primi recompense de joc zilnice si saptamanale.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Aion Assault on Balaurea screens/|height={420px}]

Patch-ul este gratuit, dar este legat de expansion-ul Aion: Assault on Balaurea, disponibil gratuit in versiune trial pentru numai 10 zile pe site-ul jocului. Ulterior, Aion: Assault on Balaurea costa 50 lei.

In continuare, doua clipuri, primul cu Empyrean Calling, iar al doilea un preview pentru Assault on Balaurea:

Citește și: