Aigo A8 – camera foto de 14 megapixeli cu telefon

Aigo A8 - camera foto de 14 megapixeli cu telefon

N8 a tinut recordul de cel mai mare numar de megapixeli, 12, pentru un telefon timp de cateva luni, o performanta foarte buna tinand cont de viteza cu care evolueaza lucrurile in IT.

Aigo A8 este intr-adevar un dispozitiv chinezesc si ca design si ca executie, insa aceste particularitati nu sunt neaparat negative. Construit initial pentru operatorul chinez China Unicom, fostul Altek Leo, redenumit in acest stadiu de productie Aigo A8, este inca un telefon cu Android 2.1. Camera de 14MP, blitul cu xenon, zoom-ul optic 3x si filmarea HD 720p transforma insa acest terminal in altceva decat un simplu telefon.

Prezent tot la CES, anul acesta, A8 arata ca un iPhone 4 un pic mai gros, vine cu ecran capacitiv WVGA de 3,2 toli iar din spate arata ca o camera foto digitala. Bateria este detasabila. La interior are un procesor nu foarte actual, care lucreaza la o frecventa de 600 MHz, Bluetooth, WiFI, GPS, iar in ceea ce priveste operatorii de telefonie suportati, Aigo A8 suporta atat GSM quadband, cat si HSPA.

Chiar daca nu este inca disponibil, la prima vedere acest dipozitiv Made in China pare deasupra mediei de produse originare din aceeasi tara.


Sursa: Engadget

Citește și: