Age of Conan renunta la abonament

Age of Conan renunta la abonament

Funcom a anuntat ca MMORPG-ul Age of Conan: Hyborian Adventures va renunta la abonamentul lunar incepand din aceasta vara. Jocul va adopta o strategie free-to-play si va deveni astfel gratuit pentru oricine doreste sa il joace.

Cei care vor acces la elementele premium ale jocului vor trebui sa continue sa plateasca, insa nu vor mai fi legati obligatoriu de un abonament. Daca, totusi, sunt clienti care prefera vechea metoda, o vor putea folosi in continuare si, evident, vor avea parte de o experienta completa spre diferenta de cei care nu platesc.

Cu aceasta ocazie, jocul isi va schimba si numele si va deveni Age of Conan: Unrated. Acest titlu ofera si posibilitatea de a adauga ceva mai multe elemente violente in joc, impreuna cu teme sexuale ceva mai explicite, care nu se adreseaza publicului minor.

Micro-tranzactiile vor putea fi facute prin intermediul unui magazin virtual, care va avea in inventar noi arme si noi mount-uri, plus asa numitele „premium” subscriptions. Limitarile celor care aleg sa nu plateasca sunt: sloturi mai putine pentru stocarea personajelor, imposibilitatea de a alege anumite clase, imposibilitatea de a participa la Siege-uri sau de a intra în anumite dungeon-uri si multe alte astfel de impedimente.

Citește și: