Adobe Photoshop pe iPad – varianta profi

Adobe Photoshop pe iPad - varianta profi

Chiar daca la putin timp dupa lansarea iPad-ului [review iPad 2] compania Adobe a lansat o varianta gratuita, Express, a popularului program de editare Photoshop, a fost evident ca pentru toti utilizatorii aplicatia gratuita nu oferea nici 5% din functionalitatea cu care ne-a obisnuit Photoshop pe PC sau Mac.

iPad Photoshop, iPad Adobe Photoshop, Adobe Photoshop

Ca urmare, Adobe a prezentat in aceste zile o varianta in curs de dezvoltare a unui Photoshop perfect pentru iPad, in cadrul conferintei Photoshop World 2011.

Cele mai importante schimbari includ posibilitatea de a lucra cu layere (straturi) dispuse intr-o forma izometrica pentru a va ajuta sa navigati cu usurinta printre ele. Pe langa un set complet de efecte si filtre pe care le puteti aplica pe fotografii, va va fi foarte usor sa ajungeti la functiile dorite printr-un set de meniuri intuitive pe care le puteti accesa oricand. Iar daca la baza aveti un suflet de pictor, puteti amesteca si culorile pe care doriti sa le folositi cu pensula virtuala, de parca ati folosi acuarele.

Cel putini in imagini, totul pare extrem de promitator. Din pacate, pe langa lipsa unei date de lansare, Adobe nu se grabeste sa anunte nici macar un pret orientativ. Asteptam cu entuziasm varianta finala.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/iPad Adobe Photoshop/|height={500px}]


Sursa: Photographybay

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: