Activitatea de pe PS3, direct in cloud

, 10 Mar, 19:00

Noul trend de cloud computing era inevitabil sa ii ajute sau sa ii afecteze, depinde cum priviti, si pe utilizatorii de console. Noul update pentru consola PlayStation 3 care a ajuns la utilizatori astazi, 10.03, pe langa obisnuitele imbunatari de performanta si rezolvare de bug-uri, va veni cu o functie chiar interesanta.

Noua optiune va permite salvarea tuturor jocurilor in cloud. Cu ajutorul celor 150MB din norisorul Sony make.believe, oriunde veti fi pe mapamond veti avea acces la personajele salvate, la masinile deblocate intr-un anumit joc sau la caracterele deblocate in altul. Raportand la salvari, cei 150MB sunt suficienti pentru foarte multe titluri.

Din pacate, optiunea este destinata doar utilizatorilor de PlayStation Plus, un serviciu de fidelizare contra cost al celor de la Sony. Nu mai ramane decat sa bagati inca o suma de bani in buzunarele Sony, iar data viitoare cand mergeti in vizita la un prieten va veti putea lauda cu performantele din Gran Turismo 5 direct pe televizorul lui.


Sursa: Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail