Acord Seagate si Samsung, definitivat

Acord Seagate si Samsung, definitivat

Samsung Seagate, Samsung, Seagate, Samsung logo, Seagate logo

Seagate si Samsung au demarat o colaborare prin care isi pun la bataie reciproc drepturi pe proprietate, investitii si tehnologii cheie. Iata despre e vorba:

  • Samsung isi integreaza operatiunile de hard disk drive (HDD) in cadrul Seagate
  • Extinderea si consolidarea existentului acord patent cross-license dintre companii
  • Acord de aprovizionare cu carduri NAND de memorie flash conform caruia Samsung va oferi companiei Seagate produsele semiconductoare pentru a fi utilizate de Seagate pentru solid state drive-uri (SSD), solid state drive-uri hibride si alte produse
  • Un acord de aprovizionare cu disk drive-uri conform caruia Seagate va aproviziona Samsung cu disk drive-uri pentru PC, notebook si electronice
  • Cooperare extinsa intre cele doua companii pentru a co-dezvolta o intreprindere care sa ofere solutii de stocare
  • Samsung primeste drepturi de echitate in Seagate
  • Un acord de actionari conform caruia un executiv Samsung va fi nominalizat sa se alature conducerii Seagate


Valoarea combinata a acestor tranzactii si acorduri este de aproximativ 1,375 miliarde de dolari, ce vor fi platiti de Seagate companiei Samsung in procentaj de 50% actiuni si 50% bani.

Acordul va ajuta la o dinamica mai buna a dezvoltarii de produse si lansarii pe piata, in special in ceea ce priveste calcularea mobila, calcularea in nor si stocarea solid state, dar nu numai.

Tranzactiile si acordurile extind semnificativ accesul clientilor Seagate in China si Asia de Sud-Est. In plus, acordurile mutuale de aprovizionare acrediteaza Seagate sa securizeze o importanta sursa de stocuri de carduri de memorie NAND flash, dupa cum compania isi extinde oferta de SSD si produse hibride solid state si pozitioneaza Seagate ca un furnizor major de disk drive-uri pentru Samsung. De asemenea, acordul ii ofera companiei Samsung o pozitie decisiva in cadrul Seagate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: