Acer Timeline X trece pe Sandy Bridge

Acer Timeline X trece pe Sandy Bridge

laptopuri, Acer, Apple, Acer Timeline X, Sandy Bridge, Intel, NVIDIA, Intel Core i5 2410M, NVIDIA GT540M, Kenwood, lansare

Tinand cont ca, in urma cu cateva zile, anuntam schimbarea de directie in ceea ce priveste viitoare produse Acer, acestea propunandu-si sa fie mai aproape de Apple decat de HP, acum deja au aparut primele roade ale noii mentalitati de la conducere. Intrucat linia Timeline X a fost una dintre cele mai de succes concepte ale Acer, in aceste zile, in Taiwan, aceasta a trecut printr-un proces de reimprospatare, imbratisand cele mai noi platforme Sandy Bridge.

Chiar daca, in mod evident, vor fi posibilitati de modificare a configuratiilor disponibile si modele de 13,3 (3830TG), 14 (4830TG) sau 15,6 (5830TG) inci, configuratiile de baza vor gravita in jurul unor specificatii foarte precise. Un procesor Intel Core i5 2410M, o placa video NVIDIA GT540M cu 2GB memorie dedicata, un hard disk de 640 GB si alti 2GB DDR3, toate acestea definesc linia dominanta a noilor produse. Luand in considerare trendul actual, de a folosi parteneriatul cu o companie cunoscuta, cand vine vorba de difuzoare, Acer a apelat la Kenwood pentru a se ocupa de sonorizarea noilor sale portabile.

La capitolul preturi si gramaj, configuratiile variaza intre 1.133 si 1.374 dolari si chiar daca momentan sunt disponibile doar in Taiwan, puteti oricand sa sunati un prieten sa va trimita ultra-portabilele de 1,86 Kg, 2,11 Kg sau 2,49 Kg.

Sursa: Engadget